Teak wandsysteem van Poul Cadovius Royal System Denmark

Aantal: 1
Ontwerper:  Poul Cadovius
Fabrikant: Royal System Denmark
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: K3335
 
Omschrijving: Teak houten wandsysteem ontworpen door Poul Cadovius en geproduceerd door Royal System Denmark. Deze wandkast uit de sixties bestaat uit 5 houten staanders, 9 planken, een kastje en een vitrine met glazen schuifdeuren en glazen legplanken. Het is een heel functioneel ontwerp welke naar smaak ingedeeld kan worden. Alleen de staanders aan de muur zijn een vast element, de rest kan eenvoudig verplaatst worden zonder gebruik van gereedschap. De totale breedte van de kast zoals hij hier hangt is 325 cm bij 205 cm hoog.

Staat: De kast is in on-gerestaureerde vintage staat, en heeft daarom een beetje verschil in kleur tussen de verschillende planken en soms een kleine beschadiging op de hoek. Zie foto’s. Tegen meerprijs kan de kast gerestaureerd worden.

VERKOCHT / SOLD

Contact