VAN ONS

Rik en Ambra van Os van meubelwinkel VAN ONS in Amsterdam

VAN ONS is een webwinkel met een showroom in Nederhemert, gespecialiseerd in het restaureren en verkopen van hoge kwaliteit vintage design meubels, verlichting en woonaccessoires. Wij richten ons vooral op Nederlands en Scandinavisch design.

Alle meubels worden door ONS persoonlijk ingekocht en geïmporteerd, en wij dragen zelf zorg voor het professioneel restaureren van de items die dit naar onze mening nodig hebben. Dit betekent niet dat alle meubels gerestaureerd zijn. Vintage design mag naar onze mening ook laten zien dat ze al een heel leven hebben gehad. Deze meubels vertellen een verhaal en geven juist de persoonlijke sfeer aan uw interieur.

VAN ONS vindt het erg belangrijk dat de meubels weer een goede plek vinden, en komt daarom graag in contact met de koper. Wij raden aan om alle meubels eerst in het echt te komen bekijken en proefzitten. Het zijn tenslotte gebruiksvoorwerpen, die volgens u prettig in gebruik moeten zijn. Op een foto is dit niet goed te zien. Wij bieden daarom geen winkelwagentje aan op onze website of een mogelijkheid om direct af te rekenen, maar een contactformulier. Op deze manier kunnen wij uw vragen en verzoeken op een persoonlijke manier afhandelen. Wij streven ernaar om zo spoedig mogelijk op uw vragen te reageren.

U kunt de artikelen in het echt bewonderen in onze showroom aan de Hophoven 3 in Nederhemert. Deze is geopend op afspraak (ook ‘s avonds en in het weekend). Bel of mail voor een afspraak.


FAQ

IK HEB IETS MOOIS GEZIEN OP DE WEBSITE, HOE KOMT HET BIJ MIJ?
U kunt uw artikelen bij ONS ophalen, wij kunnen verzenden en in overleg is bezorging ook mogelijk.

  • Ophalen in de showroom in Nederhemert. Bij afhalen van uw artikel, wordt het gekochte item contant betaald, gepind, of is het totaalbedrag al overgemaakt.
  • Persoonlijke bezorging. Voor grotere stukken is het ook mogelijk om persoonlijk te bezorgen. Op dit moment zijn de benzineprijzen erg hoog en om deze reden moeten wij de vergoeding per kilometer helaas iets verhogen. Wij hopen dat de rust spoedig zal terugkeren in Rusland en Oekraïne! Wij vragen voor bezorging 0,50 cent per kilometer, en we rekenen daarbij voor de heen en terugweg. Leveren gebeurt tot aan de deur/begane grond.

VERZENDEN JULLIE OOK?
Artikelen die per post verzonden kunnen worden, zullen met Post NL verzonden worden. Eventueel is voor grotere stukken verzending met DHL of DPD ook mogelijk. De kosten hiervan zullen per item verschillen. Neem contact met ons op voor een offerte. Verzendkosten zijn voor eigen rekening. Hoewel we de artikelen zorgvuldig zullen verpakken, dragen wij geen verantwoordelijkheid voor de verzending. VAN ONS is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, die kunnen voortvloeien uit het kopen, vervoeren, gebruiken of opnieuw verkopen van items die zijn gekocht bij ONS.

HOE KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?
Als uw item verstuurd wordt per post of ander postorderbedrijf dan ontvangt u van ons een Track and Trace code waarmee u uw pakket online kunt volgen.

KAN IK MIJN ONLINE AANKOOP RETOURNEREN?
Al onze producten zijn te bezichtigen en te proberen in onze showroom. Wij raden daarom ook aan om als u in de gelegenheid bent de items in Nederhemert te komen bekijken. Mocht u een artikel kopen van de website zonder deze eerst in het echt bekeken te hebben, dan heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt de koopovereenkomst binnen 14 dagen ontbinden mocht u niet tevreden zijn met het artikel. Dit kunt u doen door binnen 14 dagen na aankoop schriftelijk contact met ONS op te nemen om aan te geven dat u de aankoop wilt annuleren. Let wel: het item zal in dezelfde staat geretourneerd moeten worden als dat het door ons geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen restauratiekosten in rekening worden gebracht. Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op items die in opdracht zijn aangepast, opnieuw gestoffeerd, gerestaureerd e.d.

KOPEN JULLIE OOK IN?
Wij zijn altijd geïnteresseerd in de inkoop van mooie artikelen. Mocht u een meubelstuk willen verkopen, neem dan gerust contact met ons op via contact@vanons.eu, stuur dan even een foto mee en de prijs die u ervoor wilt hebben, of bel met 06-45772927.

VERHUREN JULLIE OOK MEUBELS OF LAMPEN?
Het is mogelijk om VAN ONS te huren. Wij vragen hiervoor 10% van de verkoopprijs als de periode minder dan een week is. Heb je het meubelstuk langer nodig dan een week, dan wordt de huur 20% per week. In eerste instantie wordt de volledige verkoopprijs als borg gevraagd. Wanneer u het gehuurde artikel weer bij ons terug brengt, berekenen wij de huurprijs en ontvangt u de borg weer terug na controle van het meubelstuk. Is het meubelstuk beschadigd, dan worden hiervoor herstel kosten in rekening gebracht. Uiteraard zijn alternatieve huurconstructies bespreekbaar.

Wilt u op de hoogte blijven van updates van de site en ander nieuws van VAN ONS?
Volg ons dan ook op Facebook, Instagram of Twitter.

Facebook Twitter instagram Pinterest

Of lees onze BLOG:

VAN ONS BLOG

Klik hier voor de algemene voorwaarden.