ALGEMENE VOORWAARDEN

VAN ONS V.O.F
Witte de withstraat 123
1057 XR Amsterdam

KvK-nummer: 58507892
BTW-nummer: NL853069013B01

Website: http://www.vanons.eu
E-mail: contact@vanons.eu
Tel: +31 645772927

Deze voorwaarden zijn van toepassing op het aanbod van en op iedere overeenkomst tussen van OnS en de klant.

Alle items die worden aangeboden bij www.vanOnS.eu zijn in gebruikte vintage staat. Vanwege de aard van vintage items, kunnen tekenen van gebruik en slijtage te verwachten zijn. Wij proberen de staat van onze items zo goed mogelijk te beschrijven, maar het is helaas  onmogelijk om elk detail te vermelden.

Wij restaureren over het algemeen alle meubels voordat wij ze verkopen. Mochten wij dit om een bepaalde reden niet gedaan hebben, en er wel specifieke gebruikerssporen of schade zijn, dan zullen wij dit benoemen, of zal dit zichtbaar zijn op de foto’s.

Elektrische apparaten zijn in orde en getest (tenzij anders vermeld). Soms zijn ze in originele staat, met oude bedrading en onderdelen, en soms hebben wij de bedrading en onderdelen vervangen voor nieuwere materialen. van OnS verkoopt verlichting zonder gloeilampen, spaarlampen en/of led lampen.

De klant dient bij ontvangst van de bestelling te controleren of de kwaliteit en/of de kwantiteit overeenkomt met hetgeen beschreven is op de website en/of email aangaande de overeenkomst. Bijkomende zichtbare gebreken dienen binnen 5 dagen na ontvangst van het product via e-mail bij van OnS gemeld te worden. 

In principe zijn de meeste items tenminste 40 a 50 jaar oud. Dit betekent dat www.vanOnS.eu geen garantie kan geven over (de werking van) onze artikelen.

De klant is te allen tijde zelf verantwoordelijk voor naleving van en toezien op veilig en verantwoord gebruik van de bij van OnS gekochte producten.

Producten zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

Al onze producten zijn te bezichtigen en te proberen in onze winkel in Amsterdam. Wij raden daarom ook aan om als u in de gelegenheid bent de items in het echt te komen bekijken. Mocht u een artikel kopen van de website zonder deze eerst in het echt bekeken te hebben, dan heeft u recht op 14 dagen bedenktijd. U kunt de koopovereenkomst binnen 14 dagen ontbinden mocht u niet tevreden zijn met het artikel. Dit kunt u doen door binnen 14 dagen na aankoop schriftelijk contact met OnS op te nemen om aan te geven dat u de aankoop wilt annuleren. Let wel: het item zal in dezelfde staat geretourneerd moeten worden als dat het door ons geleverd is. Mocht dit niet het geval zijn, zullen restauratiekosten in rekening worden gebracht.

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op items die in opdracht zijn aangepast, opnieuw gestoffeerd, gerestaureerd e.d.

Het recht om een product binnen veertien dagen te retourneren vervalt als u kiest voor afhalen van het product in onze showroom of als u het bestelt nadat u het product in onze showroom heeft bekeken.

Het recht om een product terug te sturen geldt niet voor aankopen van buiten Europa, mits anders overeengekomen.

Bestelling en reserveringen kunnen worden geplaatst via www.vanOnS.eu of per e-mail.

Bij aankoop via http://www.vanOnS.eu of via e-mail komt de koopovereenkomst met OnS tot stand op het moment dat wij een bevestiging versturen naar het door de klant opgegeven e-mailadres.

Het is mogelijk producten te reserveren. Gezien de unieke aard van de producten kan van OnS de producten maximaal gedurende een periode van 3 dagen voor een klant reserveren, tenzij anders overeengekomen. Na die periode behoudt vanOnS zich het recht om het artikel wederom in haar aanbod op te nemen.

Alle prijzen vermeld in de winkel en op http://www.vanOnS.eu zijn in euro’s en inclusief btw, maar exclusief eventuele verzendkosten.

vanOnS maakt gebruik van de margeregeling. Deze belastingregeling geldt onder andere voor gebruikte goederen. Er wordt alleen btw berekend over de marge tussen inkoop en verkoop. Alle prijzen zijn inclusief btw, maar er wordt geen btw bedrag vermeld op de factuur. Kopers kunnen daarom ook geen BTW aftrekken. Het gebruik van de margeregeling wordt vermeld op de factuur.

U kunt uw aangekochte artikelen bij OnS ophalen, wij kunnen verzenden en in overleg is bezorging ook mogelijk.
  –  Ophalen in de Winkel en of Loods. Bij afhalen van uw artikel, wordt het gekochte item contant betaald, gepind, of is het totaalbedrag al per internetbankieren overgemaakt.
  –  Persoonlijke bezorging. Voor grotere stukken is het ook mogelijk om persoonlijk te bezorgen. Wij vragen hiervoor 0,30 cent per kilometer, en we rekenen daarbij voor de heen en terugweg. Leveren gebeurt tot aan de deur/begane grond.

Betaling dient plaats te vinden binnen een periode van 3 dagen na ontvangst van een offerte per mail.

Is de betaling na afloop van deze periode niet bijgeschreven, dan behoudt van OnS zich het recht voor om de koop te ontbinden en het product weer in haar aanbod op te nemen. Alvorens hiertoe over te gaan zal van OnS dat eerst per mail aan de klant mededelen.

Verzending van uw bestelling vindt plaats binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling, tenzij in overleg een langere leveringstermijn is afgesproken.

Als plaats van levering geldt het adres dat de klant aan van OnS kenbaar heeft gemaakt.

Hoewel we alle producten zorgvuldig verpakken, is schade tijdens het transport nooit helemaal uit te sluiten. Als uw bestelling tijdens het transport onverhoopt toch schade oploopt, dient u dit uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst van de bestelling per e-mail bij ons te melden. De melding dient voorzien te zijn van duidelijke foto’s van de schade aan het product, de verpakking en het verzendlabel. Bij gebrek aan meewerking om alle benodigde informatie aan de verzekeringsmaatschappij te voorzien, kan er helaas niet tot vergoeding worden over gegaan.

Zichtbare schade aan de verpakking, dient direct bij ontvangst aan de bezorger te worden gemeld. Mocht dit niet gebeuren, draagt vanOnS geen verantwoordelijkheid voor de verzending van aangekochte goederen. Dit in verband met de verzekeringsregels die niet uitkeren mocht dit niet gemeld zijn.

Van OnS is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, die kunnen voortvloeien uit het kopen, vervoeren, gebruiken of opnieuw verkopen van items die zijn gekocht bij www.vanOnS.eu

Voor meer informatie over items of specifieke foto’s van de aangeboden artikelen op http://www.vanOnS.eu, kunt u  ons een e-mail met uw verzoek sturen. Wij proberen hier dan zo snel en volledig mogelijk  antwoord op te geven.

Alle teksten, afbeeldingen en overige informatie op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van http://www.vanOnS.eu. Het is niet toegestaan om foto’s en/of teksten van OnS te gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

Op alle overeenkomsten tussen van OnS en de klant, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.