Arne Jacobsen voor Louis Poulsen AJ Royal lamp

Aantal: 1
Ontwerper: Arne Jacobsen
Producent: Louis Poulsen
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: L3247

Omschrijving: Deze AJ Royal lamp is ontworpen door Arne Jacobsen voor Louis Poulsen in de jaren 70. Bijzonder aan deze lamp is de kleur. Door deze groen bruine kleur en de manier waarop de lamellen van de lamp bevestigd zijn, kunnen wij zien dat deze lamp uit het begin van de jaren 70 komt. Fijn aan deze lamp is dat hij zowel licht naar boven als naar beneden schijnen door het ontwerp van de lamp waarbij gebruik is gemaakt van 4 E27 fittingen. Een perfecte lamp om een grotere ruimte mee te verlichten. Afmetingen van deze Deense design klassieker is 50 cm in diameter en 23 cm hoog.

Staat: De lamp is in goede vintage staat met minimale gebruikssporen behorend bij de leeftijd.

VERKOCHT / SOLD

Contact