Deense Teak houten planter van Kai Kristiansen voor Aksel Kjersgaard

Aantal: 1
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Aksel Kjersgaard, Odder
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: A3191

Omschrijving: Mid century modern Deense plantenbak van warm teak hout. Deze planter is ontworpen door Kai Kristiansen en geproduceerd door Aksel Kjersgaard uit Odder, Denemarken in de jaren 60. De prachtige houtverbindingen zijn kenmerkend voor de ontwerpen van Aksel Kjersgaard. Dit zie je bijvoorbeeld ook in de spiegels en gangmeubels terug van deze fabrikant. Het rechthoekige formaat van de planten houder maakt dat je hem mooi kunt vullen met verschillende planten, cactussen of vetplanten die bij jouw inrichting passen. De planter is voorzien van een nieuwe zinken bak welke elegant verzonken is in het teakhouten frame. Met een stel hoge planten, kan deze planten tafel ook zeer geschikt zijn als roomdivider. Deze klassieker is mooi van eenvoud en tijdloos door zijn minimalistische vormgeving. Een mooie combinatie van Deens vakmanschap en de perfecte woon accessoire om meer groen in huis te halen. De afmetingen van dit meubelstuk zijn 89 cm breed, 45 cm hoog en 30 cm diep.

Staat: De planter is in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact