Berkenserie secretaire model BB04 van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: K3241

Omschrijving: Zeer mooie secretaire van Cees Braakman uit de bekende Berkenserie van Pastoe. De gebogen berkenhouten poten zijn kenmerkend voor deze serie. Deze prachtige kast kan gebruikt worden om in op te bergen, maar door de klep met het handige opbergvak is deze kast ook zeer goed te gebruiken als bureau. Aan de nieuwe werkplek die de klep heeft gecreëerd, kan namelijk makkelijk gewerkt worden met een laptop. Zeer handig voor mensen die klein behuisd zijn. De kast is: 134 cm hoog, 88 cm breed en 30cm diep

Staat: Voor de mensen die ons via Instagram volgen, dit was de bruin overgeschilderde Pastoe kast. Wij hebben zorgvuldig de kast ontdaan van de bruine laklaag zodat deze weer is zoals de kast bedoelt was. Aan de binnenkant van de klep hebben wij nog wel de bruine laklaag laten zitten omdat wij het een mooie herinnering vinden aan de geschiedenis van de kast.

VERKOCHT / SOLD

Contact