Vintage J39 Peoples chair door Børge Mogensen

Aantal: 1
Ontwerper: Børge Mogensen
Fabrikant:  FDB Møbler
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: S3307

Omschrijving: Iconische eetkamer stoel ontworpen door Børge Mogensen in 1947. Dit exemplaar is gemaakt van beukenhout en komt uit de jaren 60. De papercord zitting is origineel. De Peoples chair, zoals deze genoemd wordt, heeft eigenlijk model naam J39.  Mogensen ontwierp zijn meubels met de gedachten dat ze de tand des tijds moesten doorstaan. Zo ook bij dit geweldige ontwerp, die na meer dan 50 jaar er nog bijna als nieuw uit ziet. Deze stoel kan bijvoorbeeld erg goed gecombineerd worden met het Eeka bureau welke wij op dit moment te koop aanbieden.

Staat:  De stoel is in goede vintage staat. De Originele papercord zitting is nog helemaal gaaf.

VERKOCHT / SOLD

Contact