Ingmar Relling Teak houten Svanette daybed voor Ekornes Svane

Aantal: 1
Ontwerper: Ingmar Relling
Fabrikant: Ekornes Swane
Land: Noorwegen
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: B2975

Omschrijving: Deze zeldzame bank uit Noorwegen is in een handomdraai om te toveren tot eenpersoons bed, door een kussen uit de rugleuning op het bijzettafeltje te leggen heb je een bed met een lengte van 192 cm. Een prachtig ontwerp van Ingmar Relling voor Ekornes Svane.
Dit daybed is ontworpen in de jaren 60 en is gemaakt van deels teakhout met aan de achterkant een frame van beuken. Deze bank was bekleed in een bruine Kvadrat meubelstof, welke wij helaas niet meer schoon konden krijgen. Om deze reden hebben wij de bank voorzien van nieuw schuim en nieuwe kvadrat meubelstof zodat de bank er weer jaren tegenaan kan. De totale breedte van het daybed is 192 cm, hij is 71 cm diep en 74 cm hoog.

Staat: Het daybed is opnieuw gestoffeerd in dezelfde meubelstof als welke er origineel op zat van Kvadrat. Het daybed is in een hele goede staat.

VERKOCHT / SOLD