Grote Palissander houten Deens design ladenkast

Aantal: 1
Land: 
Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 
K2470

Omschrijving: Grote vintage Deens design ladenkast met 5 lades, gemaakt van Braziliaans Rio Palissander fineer en massief palissander houten greepjes en pootjes. Deze kast heeft prachtig organisch vormgegeven greepjes die over de gehele breedte van de lade doorlopen. Deze houtsoort staat bekend vanwege het feit dat het beschermd is, en dus niet meer gekapt mag worden, en zijn prachtige tekening in het hout. Dit is ook bij deze kast het geval. Persoonlijk vinden wij de kast in het echt nog veel mooier dan op de foto’s. De kast kan eventueel ook goed gebruikt worden als commode. De palissander ladenkast is 85 cm breed, 41,5 cm diep en 102 cm hoog.

Staat: De kast is in goede vintage staat.