Ronde palissander Arne Vodder en Helge Sibast tafel model 204

 

Aantal: 1
Ontwerper: Arne Vodder en Helge Sibast
Fabrikant: Sibast
Land: Denemarken
Jaar: 1955
Artikel nummer: T2479

Omschrijving: Ronde Deens design eetkamertafel ontworpen door Helge Sibast en Arne Vodder voor Sibast. Deze tafel is van hoge kwaliteit en gemaakt van de beste materialen. Het Braziliaanse Palissander heeft een prachtige tekening in het hout en is een houtsoort welke al bijna 20 jaar niet meer gekapt mag worden. Deze tafel is gemaakt met oog voor detail, zo is de massief houten dunne taps lopende rand zowel praktisch als luchtig. De tafel is te verlengen, maar heeft geen extra tussenblad. De tafel heeft een diameter van 120 cm en is 73 cm hoog.

Staat: De tafel verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD