Arne Jacobsen Visor vloerlamp in zwart

Aantal: nog 1 beschikbaar.
Ontwerper: Arne Jacobsen
Fabrikant: Louis Poulsen
Land: Denemarken
Jaar: Ontworpen eind jaren 50

Omschrijving: Prachtige vroege vloerlamp van Arne Jacobsen ontworpen voor het SAS hotel in Kopenhagen. Deze lamp is een mooi voorbeeld van een simpel en sober ontwerp om te zorgen dat de lamp niet afleid van de meubels om hem heen. Daarom is deze lamp zo goed te combineren en past hij in elk interieur. Deze lamp in het bijzonder is een originele oude lamp. Dit is af te leiden aan de messing kap en eindstuk. De lamp heeft de originele mat zwarte kleur. De hoogte van de lamp is 128 cm. De kap is 31,5 cm breed.

Staat:  Dit vroege model verkeert in goede vintage staat. De elektra en fitting zijn nagekeken en werken naar behoren.

VERKOCHT / SOLD