Artifort vroege editie butterfly F675 fauteuil door Pierre Paulin

Aantal: 1
Ontwerper: Pierre Paulin
Fabrikant: Artifort
Land: Nederland
Jaar: 1963
Artikel nummer: F1852

Omschrijving:  Deze minimalistische zwart leren fauteuil is ontworpen door de Franse topdesigner Pierre Paulin voor Artifort in 1963. Deze stoel, type F675, is beter bekend als de vlinderstoel oftewel Butterfly, van Pierre Paulin. Dit model is een originele vroege editie met minimale sporen van leeftijd en gebruik en is nog in het bezit van de originele voetjes. Dit oude model wordt steeds moeilijker te vinden met het oude vernikkelde frame en met het originele zwarte leer. De hoogte is in totaal 64 cm, hij is 82 cm breed en 67 cm diep. Deze fauteuil ziet er geweldig uit in elk modern design interieur.

Staat: Deze fauteuil is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact