Teak houten Paper Knife bank van Kai Kristiansen voor Magnus Olesen

Aantal: 1
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Magnus Olesen
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1206

Omschrijving:  Prachtige 3-zits bank van Kai Kristiansen, gemaakt door Magnus Olesen in Denemarken. Dit model, ‘Model 121’ ook wel ‘Paper Knife’ genoemd, is gemaakt van massief teak hout en is van zeer hoge kwaliteit. Het teakhouten frame is ontworpen met prachtige slanke lijnen en uitstekende details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de armleuningen. Dit is echt vakmanschap. De kussens van deze sofa heeft nog de originele paarse stof, welke grondig zijn schoongemaakt, en is voorzien van nieuw foam.
De bank is 166 cm breed, 76 cm diep en 74 cm hoog.

Staat: De bank verkeert in zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact