Palissander houten dressoir ontworpen door Arne Vodder voor Sibast furniture

 

Aantal: 1
Ontwerper: Arne Vodder
Fabrikant: Sibast Furniture
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 1560

Omschrijving: Erg mooi dressoir ontworpen door Arne Vodder voor Sibast, Denemarken in de jaren 60. Het dressoir is gemaakt van palissander en heeft een zeer mooie tekening in het hout. Het dressoir heeft twee ‘tambour’ schuifdeuren met achter de deuren 4 planken en twee lades. Ook de achterkant is mooi afgewerkt met palissander fineer, het dressoir kan daarom ook zeer goed midden in de ruimte geplaatst worden. In de linkerhoek beneden in de kast is een klein gaatje geboord voor kabels. Het dressoir is 190 cm breed, 47 cm diep en 80 cm hoog.

Staat: Het dressoir verkeert in een uitzonderlijk goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact