Palissander houten eetkamerstoelen van N.O Moller model 77

Aantal: Een set van 4 stoelen
Ontwerper: N.O. Moller
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: 1559

Omschrijving:  Een zeer mooie set van vier vintage Deense design stoelen, ontworpen door N.O Moller. Deze set is opnieuw gestoffeerd in een mooie mosgroene meubelstof, welke prachtig kleurt met het donkere palissander. De stoelen hebben een perfecte zithouding en zijn gemaakt van Brazilian rosewood, een beschermde houtsoort die nu niet meer gekapt mag worden. Het vakmanschap is ongeëvenaard met organische rondingen en veel aandacht voor detail. We hebben een palissander tafel beschikbaar van Arne Vodder, die erg mooi gecombineerd kan worden bij deze stoelen.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact