Palissander Deens design verlengbare eetkamertafel

Aantal: 1
Land:  Denemarken
Jaar: ca 1960
Artikel nummer: T3448

Omschrijving: Vintage Deense uitschuifbare eetkamertafel uitgevoerd in palissander. De extra bladen zijn mooi geïntegreerd in het ontwerp opgeborgen onder het blad. De tafelbladen zijn mooi afgewerkt met massief houten randen. Dit heeft er onder andere voor gezorgd dat de tafel nog in zo’n goede staat is. De tafel kan mooi gecombineerd worden met de Palissander Moller stoelen die we op dit moment ook te koop aanbieden. Deze eetkamertafel is 130 cm lang, 84 cm diep en 75 cm hoog. Elk extra blad is 46,5 cm in lengte. Totaal uitgeschoven is deze tafel dan ook 223 cm lang.

Staat: De tafel heeft een nieuwe afwerklaag gekregen en verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact