Teak Poul Cadovius wandsysteem voor Royal System Denmark

Aantal: 1

Ontwerper: Poul Cadovius

Fabrikant: Royal System Denmark

Land: Denemarken

Jaar: circa 1960

Artikel nummer: W2595

Omschrijving: Erg mooie teakhouten wandsysteem van Poul Cadovius voor Royal System uit Denemarken. Deze wandkast bestaat uit 2 staanders, 4 teakhouten planken en een diep blad welke eventueel gebruikt kan worden als bureau. Met dit systeem kun je je kast handig en snel naar eigen smaak indelen. Het is niet alleen een pracht object in huis, maar ook nog eens heel functioneel. Gebruik deze set voor aan een smalle muur, of om een reeds bestaand systeem uit te breiden. De twee staanders zijn 150 cm hoog. De planken zijn 80 cm breed en 20 cm diep. De totale hoogte en breedte van de kast zoals afgebeeld op de foto is 150 bij 85 cm.

Staat: De kast is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact