Deense Teakhouten snijplank met bestek van Jens Quistgaard voor Digsmed

Aantal: 1
Ontwerper: Jens Quistgaard
Fabrikant: Digsmed
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: A1954

Omschrijving: Prachtig vintage teakhouten snijplank ontworpen door Jens Quistgaard en geproduceerd door Digsmed uit Denemarken. Deze mid century moderne Deense snijplank is gemaakt van massief teakhout en is op zo’n dergelijke manier bevestigd dat de plank niet krom zal trekken. De snijplank komt uit de jaren 60 en is in het bezit van de originele bijbehorende vleesvork en mes. Zowel de plank, de vork en het mes zijn gemerkt met Digsmed. De plank is voorzien van een gefreesde rand zodat sappen van groente of vlees afgevoerd en opgevangen kan worden in het ovale vak. Er zit een bevestiging aan de achterkant zodat de plank met twee schroeven opgehangen kan worden aan de muur.

Staat: Goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact