Bruin leren Deens design bank door Georg Thams Model 64

Aantal: 1
Ontwerper: Georg Thams
Fabrikant: Vejen Pølstermøbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1964
Artikelnummer: B2766

Omschrijving: Bijzonder mooie bruin leren bank van Georg Thams uit Denemarken. Deze driepersoons sofa draagt de naam: ‘Model 64’ omdat deze ontworpen is in 1964. Georg Thams heeft in de jaren 60 veel samengewerkt met bekende Deense ontwerper Kai Kristiansen. De bank is uitgevoerd in bruin leer en heeft prachtige massief palissander pootjes. In de kussens zitten donsveren waardoor de bank erg lekker zit. Kortom een prachtige bank van super Deense kwaliteit. De bank is gemerkt, zie foto.

Deze comfortabele bank is 182 cm breed, 80 cm diep en 71 cm hoog. De zitdiepte is 48 cm.

Staat:  Ondanks zijn leeftijd verkeert de bank in goede vintage staat. Het leer heeft een prachtige patina.

VERKOCHT / SOLD

Contact