Teak houten planter van Kai Kristiansen voor Aksel Kjersgaard

Aantal: 1
Ontwerper: Kai Kristiansen
Fabrikant: Aksel Kjersgaard, Odder
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: A3695

Omschrijving: Prachtige Mid century modern plantenbak van warm teak hout. Deze planter is ontworpen door Kai Kristiansen en geproduceerd door Aksel Kjersgaard uit Odder, Denemarken in de jaren 50. De prachtige houtverbindingen zijn kenmerkend voor de ontwerpen van Aksel Kjersgaard. Dit zie je bijvoorbeeld ook in de spiegels en gangmeubels terug van deze fabrikant. Vul deze plantenhouder met verschillende planten, cactussen of vetplanten die bij jouw inrichting passen. De planter is voorzien van een plastic bak welke elegant verzonken is in het teakhouten frame. Met een stel hoge planten, kan deze planten tafel ook zeer geschikt zijn als room divider. Deze klassieker is mooi van eenvoud en tijdloos door zijn minimalistische vormgeving. Een mooie combinatie van Deens vakmanschap en de perfecte woon accessoire om meer groen in huis te halen. De afmetingen van dit meubelstuk zijn 60 cm breed, 33 cm hoog en 37 cm diep.

Staat: De planter is in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact