TB14 Combex salontafel van Cees Braakman voor Pastoe

Aantal: 1

Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht

Ontwerper: Cees Braakman

Land: Nederland

Jaar: 1954

Artikel nummer: T1787

Omschrijving: Prachtige set van twee puzzle vormige tafels die samen een langwerpige salontafel vormen. Deze tafels zijn ontworpen door Cees Braakman en geproduceerd door Pastoe in de jaren 50 in Utrecht, Nederland. Ze maken deel uit van de Combex serie wat een van de eerste series was welke Cees Braakman ontworpen heeft na zijn terugkomst uit Amerika. De tafel bestaat uit twee bladen van berken plywood die gefineerd zijn met zwart Formica. Per tafel zijn er 3 gebogen berken plywood poten. De tafel is aaneengeschoven 120 cm breed, 60 cm diep en 42 cm hoog. Deze tafels worden maar zelden te koop aangeboden. Unieke tafels die een statement piece zullen zijn in het interieur.

Staat: De tafels hebben gebruikerssporen behorend bij de leeftijd maar zijn in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact