Poul Henningsen PH5+ hanglamp voor Louis Poulsen

Aantal: 1

Fabrikant: Louis Poulsen

Ontwerper: Poul Henningsen

Land: Denemarken

Artikel nummer: L3442

Omschrijving: Een van de bekendste lampen ter wereld, de PH5 van Poul Henningsen. Dit is een originele lamp, voorzien van een merksticker. Deze lamp heet model PH5+. De PH5+ is een speciale editie van Louis Poulsen. De belangrijkste kenmerk aan deze editie is het glazen plaatje aan de onderkant. Verder is de lamp vrijwel identiek aan de oudere versies. Wat deze lamp bijzonder maakt is dat hij zo ontworpen is dat je maximaal licht hebt, maar nooit de schittering in je ogen krijgt. Deze design klassieker is perfect voor boven de eetkamertafel, maar kan ook zeker op een andere plek in het interieur gehangen worden. De lamp heeft een diameter van 50 cm en een hoogte van 26,5 cm.

Staat: Deze lamp heeft op de rand van de grote schaal een klein chipje van de lak, zie foto. Verder is de lamp in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact