Pastoe Japanse Serie bureau model EU01 door Cees Braakman

Aantal: 1
Fabrikant: Pastoe
Ontwerper: Cees Braakman
Land: Nederland
Jaar: circa 1960
Artikelnummer: B3263

Omschrijving: Minimalistisch en stijlvol bureau ontworpen door Cees Braakman voor UMS Pastoe, Nederland in het begin van de jaren 60. Dit bureau heeft aan de rechterzijde een ladenblok met 4 gebogen plywood anti-dust lades. Deze lijn wordt ook wel de Japanse serie genoemd. De strakke minimalistische vormgeving met de iconische handgreepjes in combinatie met het warme teakhout doen ook erg Japans aan. Het bureau is zo ontworpen dat hij ook vrij in de ruimte kan staan en niet alleen tegen de muur. De afmeting is: 72 cm hoog, 120 cm breed bij 59 cm diep. De sleutel is helaas niet meer aanwezig.

Staat: Het bureau verkeert in goede vintage staat

VERKOCHT / SOLD

Contact