Eiken set Nesting Tables van Hans Wegner model AT-40

Aantal: 1 set van 3 tafeltjes
Ontwerper: Hans J Wegner
Producent: Andreas Tuck
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: T3446

Omschrijving: Mooie vroege set nesting tafeltjes ontworpen door Hans Wegner en gemaakt door Andreas Tuck. Het gaat om model AT-40 en is geheel vervaardigd uit prachtig massief eiken hout. De set is zo gemaakt dat de tafels heel makkelijk onder elkaar te schuiven zijn waardoor ze weinig ruimte in nemen. Ook schuiven ze in elkaar waardoor je gemakkelijk alle tafeltjes in een keer kunt verplaatsen. De tafels hebben een afmeting van: 52 cm x 34 cm x 48 cm Middelste 45,5 cm x 32 cm x 46,5 cm en de kleinste van 40 cm x 29,5 cm x 45 cm. De set is gemerkt.

Staat: De tafels zijn in goede vintage staat met minimale gebruikssporen behorend bij de leeftijd.

VERKOCHT / SOLD

Contact