Complete Peter Hvidt en Orla Molgaard Nielsen Minerva hoek bank voor France and Daverkosen

Aantal: 1
Ontwerper: Peter Hvidt en Orla Molgaard Nielsen
Fabrikant: France and Daverkosen
Land: Denemarken
Artikelnummer: B3042

Omschrijving: Prachtige set bestaande uit een driezits sofa, tweezits sofa en een teakhouten hoektafel ontworpen door het Deense duo Peter Hvidt en Orla Mølgaard Nielsen en geproduceerd door de beroemde Deense producent France and Daverkosen uit 1957. De sofa, genaamd Minerva, is uitgevoerd in massief teak hout. De driepersoons sofa is 190 cm breed, 78 cm hoog en 75 cm diep. De tweezitter is 125 cm breed, 78 cm hoog en 75 cm diep. En de zeldzame tafel is ook 75 bij 75 cm. De foto welke wij gebruikt hebben is van een set welke wij eerder gehad en verkocht hebben. De set die wij nu hebben is gestoffeerd met de nog originele blauwe bekleding. Alleen de bekleding van de zitting van de driezitter bank ontbreekt. De bank moet daarom opnieuw gestoffeerd worden. Wij laten deze keuze graag aan de klant over. Dit is het moment om deze bijzondere bank aan te schaffen en aan te passen exact naar uw wensen. De prijs zal daarom afhankelijk zijn van welke stof er gekozen wordt om de bank mee te stofferen.

VERKOCHT / SOLD

Contact