Pastoe CU04 Teak Japanse serie cabinet Cees Braakman

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe
Land: Nederland
Jaar: Eind jaren 50
Artikelnummer: K3328

Omschrijving: Zeer mooi cabinet  uit de Japanse Serie van Cees Braakman. Deze kast is niet alleen prachtig maar biedt ook veel opbergruimte. De teakhouten kast heeft een prachtige tekening en een gouden gloed in het hout, en de iconische zwarte handgreepjes. De kast staat op een slank minimalistisch metalen onderstel. De twee deuren aan de bovenkant, zijn eigenlijk vier harmonica vouwdeuren en onder deze deuren zijn vier anti-dust plywood lades te vinden. Dit highboard is 150 cm breed, 45 cm diep en 117 cm hoog.

Staat: De kast was in erg goede staat en is daarom zeer minimaal gerestaureerd. Het houtwerk is schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie.

VERKOCHT / SOLD

Contact