Yngve Ekstrom Ruster fauteuil voor Pastoe

Aantal: 1
Ontwerper: Yngve Ekstrom
Fabrikant: Swedese / Pastoe
Land: Zweden / Nederland
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: F1790

Omschrijving: Mooie en comfortabele Ruster fauteuil ontworpen door de Zweedse ontwerper Yngve Ekstrom voor Swedese en in Nederland verkocht door Pastoe. Het betreft het model met de lage rugleuning, ook wel het damesmodel genoemd. Het originele ontwerp van de Ruster fauteuil was onderdeel van de Mingo serie en ontworpen voor Swedese in Zweden. Dit model werd vanaf de jaren 60 opgenomen in de Pastoe catalogi onder modelnaam FT08.
Deze elegante fauteuil is opnieuw gestoffeerd met een grijze wollen meubelstof van De Ploeg en het teak houten frame met schitterende driehoekige armleuningen zijn goed schoongemaakt en voorzien van een nieuwe laag olie.

Staat: Deze fauteuil verkeert in goede staat.

VERKOCHT / SOLD