Palissander houten kast en spiegel entree set

Aantal: 1 set
Ontwerper: Toegeschreven aan Rimbert Sandholdt
Land: Scandinavië
Jaar: ca. 1950
Artikel nummer: K3079

Omschrijving:  Prachtige palissander houten set bestaande uit een kastje met een lade en een spiegel. Beide meubelstukken zijn zeer mooi vormgegeven. Zo heeft de massief palissander houten spiegel een prachtige zichtbare houtverbinding in de hoeken welke vergelijkbaar zijn met de ontwerpen van Rimbert Sandholdt. Ook is er heel mooi met perspectief gespeeld door de lijst achter breder de laten zijn dan de voorkant waardoor dit model ontzettend opvalt in zijn eenvoud. Het kastje heeft een prachtig vormgegeven handvat en wij zijn er ook van overtuigd dat deze set van een zeer goede ontwerper komt. Deze set is uiterst geschikt om te gebruiken als set voor in de gang.

Staat: De set verkeert in goede staat.

VERKOCHT / SOLD