Vintage verstelbaar drop leaf bureau in teak

Aantal: 1
Fabrikant: Hulmefa
Land: Nederland
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: B1311

Omschrijving: Klein maar fijn verstelbaar bureau geproduceerd door Hulmefa maar vaak toegeschreven aan Arne Vodder. Het blad kan naar rechts geschoven worden zodat het extra blad wat aan de zijkant hangt naar boven komt waardoor er meer werkruimte ontstaat. Dit bureau is gemaakt van massief teakhouten poten en een teak gefineerd blad en lades. Het is een simpel minimalistisch ontwerp maar daarom juist zo toepasbaar.
Het bureau is 100 cm breed wanneer het niet uitgeschoven is en 150 wanneer het extra blad ernaast zit. Hij is 51 cm diep en 74 cm hoog. Het bureau heeft drie lades welke 11 cm diep zijn, waardoor je er lekker veel in kwijt kunt.

Staat:  Het bureau heeft een deukje op de rand van het blad en twee wat donkerdere krassen in het blad, verder verkeert het in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD