Set van twee teakhouten Grete Jalk model 118 fauteuils voor France and Daverkosen

 

 

Aantal: 1 set van 2 fauteuils
Ontwerper: Grete Jalk
Fabrikant: France and Daverkosen
Land: Denemarken
Jaar: Begin jaren 50
Artikel nummer: F2645

Omschrijving: Prachtige set vintage teak houten model 118 fauteuils. De fauteuils zijn ontworpen door Deense ontwerpster Grete Jalk en geproduceerd door France and Son. Het frame is van massief teakhout en heeft erg mooie details zoals de armleuningen of de prachtige gebogen rugleuningen. De twee fauteuils hebben nieuwe kussens en zijn gestoffeerd in een mooie natuurlijke groene stof. De combinatie van het hout en de kleur van de stof is prachtig.

Staat:  De twee lounge stoelen zijn opnieuw gestoffeerd en verkeren in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD