Teak Pierre Guariche dressoir

Aantal: 1
Ontwerper: Pierre Guariche
Fabrikant: Meurop
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: D792

Omschrijving: Prachtig dressoir ontworpen door Pierre Guariche voor Meurop uit België. Dit sideboard heeft twee deuren met daarachter een plank en vier lades. Vooral de minimalistische zwarte metalen pootjes en de chromen handgreepjes zorgen voor de strakke vormgeving van de kast. Dit zorgt er ook voor dat de kast een zeer tijdloos karakter heeft en geschikt is voor elk type interieur. Deze kast is 87 cm hoog, 180,5 cm breed en 47 cm diep.

Staat: De achterplaat van deze kast heeft een klein gaatje, welke niet zichtbaar is aangezien het achter de lades zit. De kast is gerestaureerd en weer in een goede staat, met enige gebruikssporen behorend bij de leeftijd.

VERKOCHT / SOLD