Set van 4 model 75 Niels O Moller stoelen in teak

Aantal: Een set van 4 stoelen
Ontwerper: Niels Otto Møller
Fabrikant: J. L. Møller Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1960
Artikel nummer: S2547

Omschrijving: Erg mooie set van vier eetkamer stoelen ontworpen door Niels Møller. Niels Møller staat in Denemarken bekend voor kwaliteit en vakmanschap en dat is ook goed te zien bij dit model, ‘model 75’. De stoelen zijn meer dan 50 jaar oud en verkeren nog in top staat. Het massief teakhouten frame is super degelijk en stabiel. De set is opnieuw bekleed in een hoogwaardige meubelstof van Kvadrat, namelijk in de Field 2 nummer 943. Deze groene gemêleerde stof kleurt erg mooi met het massieve teakhout en draagt bij aan de rustige organische vormgeving van de stoelen.

Staat: De set verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD