Palissander Deens design dressoir van Erling Torvits voor Klim Mobelfabrik

Aantal: 1
Ontwerper:  Erling Torvits
Fabrikant: Klim Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1950
Artikel nummer: D2474

Omschrijving: Minimalistisch Palissander houten design dressoir ontworpen door Erling Torvits en geproduceerd door Klim Møbelfabrik uit Denemarken. Gemaakt van het beschermde Braziliaanse Rio Palissander. De organische vormgeving van de lades maken dit dressoir een perfecte combinatie met de Palissander ladenkast die wij momenteel ook te koop aanbieden. Wij vermoeden dat dit van dezelfde fabrikant is. Doordat het dressoir in de loop der tijd wat lichter is geworden door zonlicht, heeft deze kast een prachtige duidelijk zichtbare tekening in het hout. Dit dressoir is 150 cm breed, 36 cm diep en 75 cm hoog.

Staat: Het sideboard verkeert in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD