Mid century modern Deense planten bak in teak

Aantal: 1
Land: 
Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikel nummer: 
K1944

Omschrijving: Mid century modern Deense plantenbak van warm teak hout met een bruin gelakt metalen bak om in te planten. Het rechthoekige formaat van de planten houder maakt dat je hem mooi kunt vullen met verschillende planten, cactussen of vetplanten die bij jouw inrichting passen. De metalen bak is afneembaar en zit elegant verzonken in het teakhouten frame. Deze tafel is mooi van eenvoud en tijdloos door zijn minimalistische vormgeving. Een mooie combinatie van Deens vakmanschap met de groene urban jungle trend van nu.

Staat: De metalen bak is behandeld tegen roest aan de binnenkant en heeft wat gebruikers-sporen. Het houten frame is nog in hele goede staat.

VERKOCHT / SOLD