Bruin leren Deens design bank en fauteuil van Vejen Polstermobelfabrik

Aantal: 1 complete set bestaande uit een driezitsbank en fauteuil
Fabrikant: Vejen Polstermobelfabrik
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: B2504

Omschrijving: Mooie bruin leren bankstel set uit Denemarken. Deze driezits sofa en fauteuil zijn uitgevoerd in dik bruin leer en hebben teakhouten conische pootjes. Deze prachtige set is al zeker 50 jaar oud, en heeft daardoor in de loop der tijd wat gebruikssporen verkregen. Met leer vinden wij dit juist een persoonlijk karakter geven aan het meubelstuk. De bank is in totaal 191 cm breed, 75 cm diep en 70 cm hoog en de zithoogte is 40 cm. De fauteuil is 75 cm diep, 70 cm hoog en heeft een zithoogte van 40 cm.

Staat: Onder de armleuning van de fauteuil is een klein plekje waar een kat aan gekrabd heeft, verder is de set in een vintage maar goede staat.

VERKOCHT / SOLD