Bruin leren Deens design bank in Palissander

Aantal: 1
Fabrikant: Hero Mobler, Vejen
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: B2475

Omschrijving: Mooie bruin leren bank uit Denemarken gemerkt met Hero Mobler, Vejen. Deze driezits sofa is uitgevoerd in dik donker bruin leer en heeft palissander houten armleuningen en conische pootjes. Deze prachtige bank is al zeker 50 jaar oud, en heeft daardoor in de loop der tijd wat gebruikssporen verkregen. Met leer vinden wij dit juist een persoonlijk karakter geven aan het meubelstuk. De bank is in totaal 191 cm breed, 75 cm diep en 70 cm hoog en de zithoogte is 40 cm.

Staat: De bank heeft aan de rechterzijkant wat slijtage waardoor het leer een beetje opgeruwd is. Bovenop de rugleuning achter het middelste kussen is een gelijmde scheur in het leer. Verder is de bank in een goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD