Teak houten Nanna Ditzel Bureau voor Søren Willadsen

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Nanna Ditzel
Fabrikant: Søren Willadsen
Land:  Denemarken
Jaar: 1950s
Artikel nummer: B2204

Omschrijving: Bijzonder mooi en zeldzaam bureau ontworpen door Nanna Ditzel en geproduceerd door Soren Willadsen, Denemarken in het eind van de jaren 50. Misschien wel het mooiste Mid Century Modern bureau ooit gemaakt. Minimalistisch design met prachtige details. Dit perfect geproportioneerde bureau is gemaakt van het mooiste teak hout en teak fineer. Zelfs de achterkant is mooi afgewerkt zodat het bureau vrij kan staan in de ruimte. Dit bureau met vier diepe lades heeft een groot formaat, let hier wel op. Het bureau is 175 cm breed, 75 cm diep en 74 cm hoog. We bieden ook een Erik Kirkegaard ‘kontorstol’ aan die perfect bij dit bureau past.

Staat: Het bureau verkeert in erg goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact