Set van twee koper kleurige Deens design hanglampen

Aantal: 2
Afkomst: Denemarken
Jaar: Jaren 60
Artikelnummer: L2491

Omschrijving: Mooie set van twee vintage Deens design hanglampen in de stijl van Jo Hammerborg en Poul Henningsen. Dit model is gemaakt van aluminium en heeft een koperkleurige coating waardoor het lijkt op koper. De lamp bestaat uit 4 laagjes en is een mooie alternatief voor een Louis Poulsen of Fog and Morup lamp. De binnenkant van de lamp is origineel oranje gelakt waardoor er altijd warm licht ontstaat.

Staat: De lampen vertonen tekenen van leeftijd en gebruik, zo is op sommige plekken de koper kleurige coating wat meer versleten dan op andere. Eenmaal hangend valt dit niet heel erg op. Wij raden daarom aan de lampen even in het echt te komen bekijken. Wij zouden de set omschrijven als goede vintage staat.