Pastoe berkenserie KB01 kleding kast

Aantal: 1
Fabriek: 
UMS Pastoe Utrecht
Ontwerper: Cees Braakman
Land: Nederland
Jaar: ca. 1954
Artikelnummer: K1583

Omschrijving: Zeer mooie wandkast van Cees Braakman voor Pastoe. Dit wandmeubel is afkomstig uit de berkenserie en heeft de welbekende luspoten. De berkenserie is naast de Japanse Serie van Cees Braakman erg gewild. Deze kast is bedoelt als kledingkast, het interieur bestaat dan ook uit een metalen stang om kleding aan op te hangen en een spiegeltje aan de rechterdeur. Deze design klassieker is 170 cm hoog, 104 cm breed en 52 cm diep.

Staat: Deze kast is ruim 60 jaar oud en heeft daardoor wat gebruikerssporen behorend bij de leeftijd. Op de voordeur is een schade gerepareerd met een nieuw stukje fineer. De kast is in een goede vintage staat.