Deens design dressoir van Knud Nielsen voor Losning Mobelfabrik in teak

Aantal: 1
Ontwerper: Knud Nielsen
Fabrikant: Losning Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: D2226

Omschrijving: Zeer mooi teakhouten Deens design dressoir. Gemaakt van een combinatie van massief teakhout en teak fineer. De kast heeft drie schuifdeuren met achter de laatste twee deuren een plank. Het eerste vak is een groot open vak. Deze kast is van hoge kwaliteit. De ambacht bewijst dat dit een dressoir is van de Deense ontwerper Knud Nielsen, welke geproduceerd is door Losning Mobelfabrik. Dit Deens design dressoir heeft een prachtige combinatie van organische details in de greepjes en de pootjes en een strakke modernistische vormgeving. Dit dressoir is 160 cm breed, 45 cm diep en 84 cm hoog.

Staat: De kast verkeert in erg goede vintage staat.