Palissander houten televisie kast

 

 

Aantal: 1
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 70.
Artikel nummer: D2392

Omschrijving: Bijzonder mooi palissander houten kast met twee deurtjes en twee lades. Achter de twee deuren die als een harmonica weg geklapt kunnen worden, zit een plank op een metalen rails die ervoor zorgt dat de televisie uit de kast kan komen en eventueel ook nog naar links of naar rechts gedraaid kan worden. Deze kast is gemaakt van deels massief en deels Rio Palissander fineer met een waanzinnige tekening in het hout. Deze prachtige kast met Deense vormgeving uit de jaren 70 is DE oplossing om de lelijke televisie uit je interieur te laten, maar stiekem toch af en toe van te kunnen genieten. De kast is 90 cm breed, 45 cm diep en 125 cm hoog. Het vak voor de televisie is 55 cm hoog en 85 cm breed.

Staat: Deze palissander houten kast is in een zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD