Teakhouten Deens design dressoir van Dammand en Rasmussen voor Viby Mobelfabrik

Aantal: 1
Ontwerper: Dammand & Rasmussen
Fabrikant: Viby Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: D1642 1400

Omschrijving: Stijlvol teak houten dressoir met vier lades en twee schuifdeuren met daarachter een plank. Het dressoir is gemerkt met het Danish control merkje en een sticker van de ontwerpers en de fabrikant. Het dressoir is ontworpen door de Deense Damand & Rasmussen en geproduceerd door Viby Mobelfabrik. Dit sideboard staat op prachtige tapstoe lopende massief teakhouten pootjes en heeft massief teak houten greepjes met een prachtige vormgeving. Het dressoir is 200 cm breed, 45 cm diep en 79 cm hoog.

Staat: Het dressoir heeft een krasje op de bovenkant, zie foto. Verder is de kast in goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact