Model BB04 Berken secretaire van Cees Braakman voor Pastoe

 

 

 

 

Aantal: 1
Ontwerper: Cees Braakman
Fabrikant: UMS Pastoe Utrecht
Jaar: Jaren 50
Artikel nummer: K2147

Omschrijving: Zeer mooie secretaire van Cees Braakman uit de bekende Berkenserie van Pastoe. De gebogen berkenhouten poten zijn kenmerkend voor deze serie. Deze prachtige kast kan gebruikt worden om in op te bergen, maar door de klep met het handige opbergvak is deze kast ook zeer goed te gebruiken als bureau. Aan de nieuwe werkplek die de klep heeft gecreëerd, kan namelijk makkelijk gewerkt worden met een laptop. Zeer handig voor mensen die klein behuisd zijn. De kast is: 134 cm hoog, 88 cm breed en 30cm diep.
 
Staat: De kast verkeert in goede vintage staat met gebruikssporen behorend bij de leeftijd.

VERKOCHT / SOLD

Contact