Deense Severin Hansen salontafel in teak

Aantal: 1
Ontwerper: Severin Hansen
Fabrikant: Haslev Mobelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 1950/60
Artikel nummer: 1373

Omschrijving:  Teakhouten Deens design salontafel ontworpen door Severin Hansen voor Haslev Mobelfabrik. Goede Deense kwaliteit en prachtig Scandinavisch modern design. De tafel is gemaakt van teak fineer en massief teakhout en heeft prachtige minimalistische details die de tafel bijzonder maken. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de verbinding van de pootjes aan het tafelblad. Deze coffee table is zeer geschikt als tafel voor bij de bank, maar kan ook goed gebruik worden als end table achter je bed, of als tvmeubel. De tafel is 127 cm breed, 51 cm diep en 48 cm hoog.

Staat: De tafel heeft wat gebruikerssporen, maar niet heel erg in het oog springend. Hij verkeert in vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact