Originele vintage wollen Marokkaanse Beni Ouarain tapijt

Aantal: 1
Land: 
Marokko
Techniek: handgeknoopt
Artikel nummer:
 1986

Omschrijving: Prachtig Berber tapijt uit Marokko. Dit tapijt is een Beni Ouarain handgeknoopt met natuurlijk wol. De Beni Ouarain kleden worden gekarakteriseerd door een simpel motief, in dit geval: een creme wit tapijt met oker gele / lichtbruine ruiten. De Beni Ouarain zie je de laatste tijd vaker in het interieur verschijnen, en dat is niet gek: dit type kleed voelt zeer warm, zacht en comfortabel aan. Veel tapijten die je nu ziet zijn nieuw en soms vaak machinaal gemaakt. De oude tapijten herken je aan de 100% pure wol op wol en de afmeting. De echte vintage Beni Ourains zal je niet breder vinden dan 220 cm. Dit tapijt is 140 x 210 cm en een prachtige tijdloze toevoeging aan uw interieur.

Staat:  Gezien het feit dat deze tapijten vintage zijn, kunnen er kleine sporen van gebruik aanwezig zijn,

VERKOCHT / SOLD

Contact