Nisse Strinning wandsysteem met bureau voor String Design

Aantal: 1
Ontwerper: Nils Nisse Strinning
Fabrikant: String Design AB
Land: Zweden
Jaar: Eind jaren 50.
Artikel nummer: 1809 225

Omschrijving: Mooi String AB design wandkast van Nisse Strinning in Grenen. Deze set bestaat uit 4 staanders die opgehangen kunnen worden en twee staanders die op de vloer steunen, 7 planken van 78 cm breed en 3 planken van 58 cm breed waarvan allen 20 cm diep, en een bureau met twee laden. Op de foto staat het rekje als een geheel afgebeeld. Het rek zou ook als twee losse rekken opgehangen of neergezet kunnen worden. Bijvoorbeeld het bureaudeel los van alle planken. Deze kunnen dan in verschillende ruimtes geplaatst worden. Zoals op de foto afgebeeld is het rek 218 cm breed.

Staat: Het Nisse strinning systeem is in goede vintage staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact