Minimalistische teakhouten bijzettafels van Brabantia

Aantal: 1 set van 3 tafeltjes
Fabriek: Brabantia
Land: Nederland
Jaar: ca. 1960
Artikel nummer: 1730

Omschrijving: Een stijlvolle vintage mimiset gemaakt door de Nederlandse fabrikant Brabantia. Zet ze onder elkaar geschoven neer als bijzettafel zodat ze niet al te veel ruimte innemen, en pak er eentje onder vandaan als er op een andere plek een tafeltje nodig is. Of zet je juist als een groepje neer als bijvoorbeeld salontafel. Door de dunne teakhouten bladen en de chromen onderstellen is het een prachtig minimalistisch objecten voor in huis. Deze ranke bijzet tafeltjes zijn ongemerkt. Het grootste tafeltje is 38 cm hoog, 43 cm breed en 30 cm diep.

Staat: De tafeltjes verkeren in een goede vintage staat.

 

VERKOCHT / SOLD

Contact