Witte Yngve Ekstrom Arka arm chair

Aantal: 1
Ontwerper: Yngve Ekstrom
Fabrikant: Stolab
Land: Zweden
Jaar: ca. 1960
Artikelnummer: 1793

Omschrijving: Prachtige fauteuil van Yngve Ekstrom voor Stolfabrik AB Sweden. De ‘Arka’ chair is een simpel maar verfijnd ontwerp. De stoel oogt klein, maar is een fauteuil voor volwassenen. De zithoogte is gelijk aan de meeste easy chairs van die tijd. Hij oogt klein en creëert daardoor visuele ruimte, maar heeft toch de comfort van een easy chair. Juist daarom past hij goed in elk interieur. Of je nou veel of weinig ruimte hebt. De stoel is 72 cm breed, 67 cm hoog en heeft een zithoogte van 36 cm.

Staat:  De stoel heeft wat slijtage aan de achterkant van de rugleuning, waardoor je het hout kan zien. Wij vinden dit persoonlijk juist erg mooi aan deze stoel.

VERKOCHT / SOLD

Contact