Teakhouten Hans Wegner eetkamertafel Andreas Tuck AT303

 

Aantal: 1
Ontwerper: Hans Wegner
Fabrikant: Andreas Tuck
Land: Denemarken
Jaar: Jaren 50.
Artikelnummer: 1089

Omschrijving: Prachtige eetkamertafel, ontworpen door Hans Wegner en geproduceerd door Andreas Tuck in de jaren 50. De poten van de tafel zijn van massief eikenhout en worden ondersteund door prachtige messing steunen. Het tafelblad is van teakhout.
De tafel, welke ook als bureau gebruikt kan worden, is een plaatje om te zien. De gekruiste poten zijn iconisch aan dit ontwerp, de tafel wordt daarom ook wel de cross leg table genoemd. Deze tafel is 160 cm breed, 86 cm diep en 72,5 cm hoog.

Staat:  Het tafelblad is professioneel gerestaureerd en heeft daardoor geen vlekken of krasjes. De tafel is hierdoor in zeer goede staat.

VERKOCHT / SOLD

Contact