Palissander Deens design cabinet dressoir

Aantal: 2
Fabrikant: Brouer Møbelfabrik
Land: Denemarken
Jaar: 28 okt 1969
Artikel nummer: 1184

Omschrijving:  Twee ontzettend mooie palissander kastjes afkomstig uit de Brouer Møbelfabrik uit Denemarken. Brouer is één van de kleinere meubelfabrieken in Denemarken waar in de jaren 50, 60 en 70 kwaliteitsmeubels met de hand gemaakt werden. Minder bekend als bijvoorbeeld Poul Hundevad, maar minstens net zo mooi en goed gemaakt. Deze twee kastjes zijn identiek en kunnen heel goed los van elkaar in de ruimte gezet worden, maar aan elkaar geschoven ook functioneren als een dressoir. Beide kastjes gemaakt van palissander hout en hebben elk twee deurtjes met daarachter één plank. Een enkel kastje is 100 cm breed, 43 cm diep en 71cm hoog.

Staat: Beide cabinets verkeren in goede vintage staat.

VERKOCHT

Contact